Kauneusneuvoja

Kauneudenhoito on tärkeintä, mihin ihminen voi energiaansa kuluttaa. Siispä olen omistanut elämäni kauneudelle. Haluan auttaa muita ihmisiä ymmärtämään, että jo vähäisellä yrittämisellä voi tulla huomattavasti siedettävämmän näköiseksi. Henkilökohtainen kokemukseni on, että ihmiset ovat yhä enenevissä määrin kiinnostuneita ulkokuorestaan, ja heidän onnnekseen annan aina mielelläni kauneusneuvoja.


Eli olet tullut oikeaan paikkaan! Tervetuloa täyden palvelun kauneussalonkiin! Mitä sinulla on tänään mielessäsi? Olet hemmottelemassa itseäsi, ihan vain kokeilemassa arkimeikkiä. Ja haluaisit nipsaista hiuksistasi vähän latvoista pois. Hyvä on, eiköhän se onnistu, anna kun katson sinua vähän tarkemmin...

... perusväriltään maantienväriset hiukset, kalpea iho, T-alue kuivahko mutta samalla rasvoittuva… Ai miten niin, kyllä minulla on puhtaat kädet, olen pessyt ne tänään. Tiedän mitä olen tekemässä, olen käynyt kosmetologian kirjekurssin, ja lisäksi ottanut lisäkursseja Thaimaassa ja Lausannessa. Ja en edes osaa mitään muuta kieltä kuin suomea!

Eli minkälaista meikkiä olet tänään ajatellut? Ahaa? Valitettavasti sinulle ei sovi sellainen lainkaan! Arkena mitään nudemeikkejä laiteta, pitää olla rohkeasti väriä, tarvitaan kunnon smokey eye. Kivempi minullekin, kun saan välillä kokeilla näitä meikkipaletin räikeämpiä sävyjä, etteivät jää täysin käyttämättömiksi, kun kaikki aina vaan haluavat mahdollisimman hillityn kokonaisuuden. Ei muuta kuin väriä naamaan! Henkilökohtainen kokemukseni on, että mitä enemmän glitteriä, sen parempi. Glitteri sopii ihan kaikenikäisille, ihan sama mitä joku Raili Hulkkonen väittää.

Anna kun vähän pyyhkäisen kasvojasi tällä kosteuspyyhkeellä, tämä on melkein käyttämätön, ihan vain omia sormiani tällä äsken putsasin, ja tuosta lattialta jonkun tahran.

Katsotaanpa sinun kulmakarvojasi. Jotakin niille pitäisi tehdä, ne samanaikaisesti sekä rehottavat että ovat onnettoman ohuet. Odotas, kun vähän feismappaan… Suoritin juuri netissä ilmaiskurssin, ja osaan mikrobleidata kenen tahansa kulmat juuri sellaiseen muotoon kuin asiakas vain toivoo. Kaartuviksi, onnistuu. Suoriksi, onnistuu. Yhteenkasvaneiksi, onnistuu. Pois kokonaan, onnistuu sekin, se on itse asiassa muotia tällä hetkellä, katso vaikka Madonnaa! Eikö? Oletko aivan varma? No jos sitten kynällä piirrän.

Näytäpä noita sinun ripsiäsi. Vähän ovat lyhyenlaiset, mutta ei hätää, tilasin AliExpressin poistomyynnistä tällaisia kunnon tekoräpsyttimiä. Katso, eikö olekin hienot! Niin no siis tässä päällä lukee, että liima saattaa ärsyttää silmiä, mutta henkilökohtainen kokemukseni on, että se on aina riippuvaista henkilöstä, että tuleeko allergisia reaktioita vai ei, ja että suurempi ongelma on kiskoa liimat irti jälkeenpäin, ties mitä teollisuustököttiä ne näissä käyttävät. Noh, irtosihan se paketista! Että miten olisi tällaiset kivat, pitkät? Eikö? Oletko ihan varma? No laitetaan sitten vaan ripsiväriä. Räpytä! Räps! Räps!

Ai että kun näitä kissankarvoja on taas kaikkialla.

Sitten seuraavaksi huulet; piirrän amorinkaarta vähän isommaksi, hupsista, meni liian ylös, mutta minä väritän tästä, noin, ja sitten punaa päälle, tee näin; pap pap pap, oho meni hampaisiin, voisitko vähän, joo juuri noin, ja sitten kiiltoa päälle, tee vielä, pap pap pap, aika hyvä!

Nyt on naama laitettu nätiksi! Sitten katsotaan sinun hiuksiasi vähän tarkemmin. Ahaa? Voisin suositella sinulle tällaisia lisäravinnepillereitä, jotka saavat tukan kasvamaan oikein kohisemalla. Minä suosittelen näitä kaikille, vaikkeivat viranomaiset suosittelekaan, sain halvalla ison erän kaverin kotimyyntibileistä. Ai että sivuvaikutuksia? No ei tässä purkissa mitään lue, ja enhän minä itse tiedä kun en näitä käytä, säästän pillerit asiakkaille! Niin että laitetaanko pussiin? Eikö? No jos kuitenkin jätän tähän esille, jos muutat mielesi.

Eli halusit siis vähän hiusten latvoista pois. Etkä mitään muuta. Kuule, eihän sitä kampaajalla käydä ilman, että vähän värjätään! Vaihtelu virkistää. Kelpaisiko, jos laitetaan edes raitoja? Hyvä! Mikähän sopisi sinulle parhaiten, tämä punainen, vai tämä punainen, vai ehkä tämä punainen? Laitan tästä foliota, eteen, taakse, sivuille, noin, ja lopusta askarteleekin sitten sievän pienen foliohatun, jota tarvitset, ennen kuin menet astraalihoitoosi… No niin, ja sitten odotellaan!

Ai että nautinko työstäni? Kyllä vain, minä jos kuka tiedän, että ulkokuorella on suuri merkitys siihen, miten elämässä pärjää. Sisäinen kauneus? Mihin sitä muka tarvitaan? Kuka sinne sinun sisällesi oikein näkee, Hannibal Lecter? Ei ei. Henkilökohtainen kokemukseni on, että kun pitää huolen kauneudestaan, ei oikeastaan ole sellaista tilannetta, etteikö siitä selviäisi.


Haluat löytää miehen? Laita pakkelia naamaan! Itsetunto-ongelmia? Pakkelia naamaan! Synnyit väärään perheeseen? Pakkelia naamaan! Kannatit vahingossa Kremliä, edesautoit välinpitämättömyydelläsi yrityksesi tietomurtoa, toimitit asiantuntijalausunnollasi syyttömän henkilön vankilaan? Petit puolisoasi, perhettäsi, kansaasi, itseäsi? Kaikesta selviää laittamalla lisää pakkelia naamaan!

Katsotaanpa nyt sinun hiuksiasi. Hyvältä näyttää! Vähän pisteli väriaine päätä? Joo, se on ikävää, pään pistelyt... Ihmisillä on outoja päähänpistoja. Tuosta naapurista pidätettiin joku hörhö, joka murtautui keskellä yötä toisen naapurin asuntoon siivoamaan. Joo, siinä on kyllä taas yksi tapaus, joka olisi tarvinnut vähän kauneudenhoitoa, että olisi pysynyt järjissään! 


...

Lue lisää neuvoja täältä eli kliks!


Kommentit

  1. Anonyymi6.3.23

    Miettisin kyllä kahdesti ennenkuin varaisin ajan hoitolaasi, vaikka ainahan sitä pitää olla rohkea ja seurata viimeisimpiä trendejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tapauksessa ehkä kannattaa käyttää harkintaa...

      Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat kirjoitukset

Arvaa mikä mania?

Sisällöntuotantoneuvoja

Kriminaalin kaanin huligaaniklaani

Kotikokin suosikkiresepti arkeen ja juhlaan - eli ruoanlaittoneuvoja

Preppausneuvoja

Harvinaisten ihmissuhteiden päivä, osa 3: Afrodite ja kateellisten panettelu

Mitä Marilyn tekisi

Punainen lanka

Ajatuksia sietämättömässä tilanteessa

Yksinäisenä kaikki elämänsä päivät