Sivistyksen vastaisku

Minä, Maximus Intellectus Alienus, Intergalaktisten iskujoukkojen päästrategi ja tähtilaivasto Kentaurin komentajakenraali, olen saapunut tälle planeetalle tekemään sen, mihin sen kurjat kansalaiset eivät matalamielisyydessään ole kyenneet. Olen täällä palauttaakseni sivistyksen tähän vihoviimeiseen rotankoloon. Seuraavaksi esityslistani asiasta.


Sosiaalinen media kielletään kokonaan. Internetiä saa jatkossa käyttää vain korkeakulttuurin nimissä.

Linnunlaulu on jatkossa ainoa ulkotiloissa sallittava musiikki.

Klassinen musiikki on jatkossa ainoa sisätiloissa sallittava musiikki.

Kirjastoissa käymisestä tehdään kansalaisvelvollisuus: korttia on höylättävä ja usein, muussa tapauksessa lähetetään rangaistussiirtolaan Andromedan galaksiin.

Koululaisten on jatkossa vietettävä joka päivä koulun jälkeen aikaa kirjastossa klassikkoteoksia lukien. Koululaisten vanhempien on jatkossa vietettävä joka päivä töiden jälkeen aikaa kirjastossa klassikkoteoksia lukien.

Jokainen, joka kehuskelee sillä ettei ole lukenut kirjoja, lähetetään rangaistussiirtolaan Andromedan galaksiin.

Kirjailijoiden, muusikoiden, taiteilijoiden, tutkijoiden, opettajien, varhaiskasvattajien ja sairaanhoitajien palkkaa nostetaan.

Humanistinen koulutus palautetaan takaisin arvostukseensa. Insinööriksi, ekonomistiksi tai vastaavaksi ei jatkossa pääse valmistumaan, jollei ole opiskellut humanistisia tieteitä sivuaineena. Yrityksien ja maiden johtoon valitaan jatkossa vain humanisteja.

Metsiä, luontoa ja eläimiä tuhoavat juntit (ja) hallitukset tervataan julkisesti ja lähetetään rangaistussiirtolaan Andromedan galaksiin.

Museokäynneistä saa jatkossa bonuksia, alennuksia, etuja ja palkintoja.    

Poistetaan penkkiurheilumahdollisuudet. Asetetaan alkoholille, roskaruoalle ja Tesloille korkein mahdollinen haittavero. Lippalakkien käyttämisestä sisätiloissa tehdään äärimmäisen rangaistavaa.

Tieteellisen tiedon kyseenalaistajat ja tyhjäkäyntiä harrastavat autoilijat lähetetään - arvasit oikein - rangaistussiirtolaan Andromedan galaksiin!

Jokainen näistä kohdista on hyväksytty ja vahvistettu Galaksienvälisessä komissiossa. Seuraavaksi alan täytäntöönpanna sivistyksen palauttamista tähän savuavaan raunioon. Olisi tässä parempaakin tekemistä kuin alleviivata itsestäänselvyyksiä joukolle ahdasmielisiä tolloja. Itse ovat itsensä tähän rappiotilaan saattaneet.

Minä, Maximus Intellectus Alienus, Intergalaktisten iskujoukkojen päästrategi ja tähtilaivasto Kentaurin komentajakenraali, lupaan pyhästi palauttaa sivistyksen tähän kurjimmista kurjimpaan loukkoon - vaikka väkisin!


...

Lisää kirjeitä Galaksienväliselle komissiolle:

Telluksen tuholaissirkat
Loki: teknisiä ongelmia

 

Muita vastaiskuja:

Puiden vastaisku

Kommentit

  1. Anonyymi12.6.24

    Vastustan penkkiurheilun kieltämistä! Argh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maximus Intellectus Alienus12.6.24

      Tervemenoa rangaistussiirtolaan Andromedan galaksiin!

      Poista
    2. Kirjastoissa käyminen hankaloituu entistä enemmän, koska esim meidän lähikirjasto lakkautetaan säästöjen vuoksi.

      Poista
    3. Maximus Intellectus Alienus14.6.24

      Andromedan galaksissa on erityinen paikka varattuna niille, jotka lakkauttavat kirjastoja - nimittäin rangaistussiirtola!

      Poista
  2. Ei kai blogeja kielletä??!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maximus Intellectus Alienus17.6.24

      Luonnollisesti arvioin jokaisen blogin sisällön korkeimman omäkätisesti. Jos sisältö ei miellytä, eli käsittele vain ja ainoastaan korkeakulttuuria, bloggaaja saa lähtöpassit turistiluokassa avaruussukkulalla suoraan Andromedan galaksiin ja työllistyy siellä pahimpaan mahdolliseen paikkaan - nimittäin rangaistussiirtolan viestintäosastolle!

      Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat kirjoitukset

ASMR Horror Story

Miehet selittävät sinulle asioita - eli mansplainingneuvoja

Loki: teknisiä ongelmia

Preppausneuvoja

Puiden vastaisku

Harvinaisten ihmissuhteiden päivä, osa 3: Afrodite ja kateellisten panettelu

Punainen lanka

Kotikokin suosikkiresepti arkeen ja juhlaan - eli ruoanlaittoneuvoja