ASMR Horror Story

On kuutamoinen yö, kun kuljet katua pitkin kohti edessäsi kohoavaa kolkkoa kartanoa. Kartanon edustalla sinua odottaa salaperäinen punatukkainen nainen mustassa iltapuvussaan. Nainen toivottaa sinut tervetulleeksi kehottaen sinua käymään peremmälle kartanoon. Rapistuvalta seinältä erotat juuri ja juuri sanat Hotelli Misofonia. Astut ovesta sisään pimeyteen, ja ovi sulkeutuu takanasi.

saranat narisevat NARINNARIN


Sanotaan, että kukaan ei tässä hotellissa vierailtuaan ole onnistunut säilymään järjissään, joten tietenkin päätit testata, kauanko itse kestäisit kauhujen kartanossa; olet aina ollut sillä tavalla erikoinen.

Kävelet punatukkaisen naisen johdattamana eteiskäytävää pitkin sisemmälle kartanoon. Hetken kuluttua huomaat saapuneesi himmeästi valaistuun ruokasaliin, jonka ikkunat on pimennetty paksuilla verhoilla. Harvalukuiset hotellivieraat istuvat aterioimassa siellä täällä ympäri salia. Läheisessä pöydässä istuva silmälasipäinen mies kohottaa katseensa lautasestaan jääden tuijottamaan sinua kiinnostuneena.

työntää haarukkaa vasten lautasen pintaa KRIIKS

Miehen katse saa selkäpiisi karmimaan, ja vaihdat asentoa hermostuneesti. Katsettaan kääntämättä silmälasipäinen mies leikkaa aterimillaan lautasellaan olevasta pihvistä palasen ja laittaa sen hitaasti suuhunsa.

maiskuttaa ruokaa MAISKUTI MAISKUTI

Punatukkainen nainen hymyilee sinulle välkkyvällä hammasrivistöllään, kysyy sitten käheällä äänellään haluaisitko nauttia illallista. Vastaat vastahakoisesti myöntävästi. Nainen kaivaa käsilaukustaan purkkapaketin, ottaa paketista purkkatyynyn ja laittaa sen hitaasti suuhunsa.

mässyttää purkkaa MÄSSYTI MÄSSYTI

Punatukkainen nainen kehottaa sinua istuutumaan minkä tahansa vapaana olevan pöydän ääreen. Silmälasipäisen miehen kuumeinen katse seuraa sinua tungettelevasti, joten kävelet ruokasalin toiseen päähän ja istuudut tuolille selkä mieheen päin.

lattia narahtaa tuolin alla NARRRR

Punatukkainen nainen kiinnittää huomiosi ruokasalin seinällä roikkuvaan liitutauluun, johon on kirjoitettu koristeellisilla kirjaimilla tämän illan ruokalista. Nainen suosittelee sinulle ateriaksi lohta, ja kuin sanojaan tehostaakseen koskettaa kädellään ruokalistaa.

raapii kynsillä liitutaulua KRIIIIIIK

Tilaat lohen, ja punatukkainen nainen poistuu jättäen sinut yksiksesi. Olet odottanut koko päivän hiljaisuutta ja lepoa, ja vihdoin saat tilaisuuden olla rauhassa omien ajatuksiesi kanssa. Mutta huomaat ajattelun mahdottomaksi, sillä

naapuripöydän keskeytymätön puhe PÄLÄPÄLÄPÄLÄ
joku soittaa kännykällään musiikkia UMTSIBUMTSIUMTSI

 

äänet eivät jätä sinua rauhaan. Pitelet päätäsi käsilläsi. Olet tullut tänne rentoutumaan, pakoon tavallista elämääsi, mutta hotellin äänimaisema herättää sinussa tutun ahdistuksen tunteen. Huomaat, ettet pääsekään karkuun arkisia ongelmiasi, et, vaikka kuinka yrität, ja

naapurin räkyttävä pikkukoira RÄKYTIRÄKYTIRÄKYTI
liikenteen keskeytymätön meteli VRUUMVRUUMVRUUM
hammaslääkäri poraa hammastasi VIRRIRRRIRIIRII
peruutat autosi metallikaiteeseen KRIIIÄÄKVOIHELVETTI

herätyskellon torkkuääni TORKUTI TORKUTI TORKUTI


avaat suusi huutaaksesi, mutta pihaustakaan ei kuulu, sillä olet hotelli Misofoniassa, äänipainajaisessa, josta et voi koskaan herätä!



Kommentit

  1. Tätä voisi tarjota Ylelle podcastiksi, vieläkin koskee hampaisiin nuo äänet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äänitehosteiden toteuttaminen olisi varmasti mielenkiintoista puuhaa...

      Poista
    2. Raija30.5.24

      Siinäpä sinulle haastetta, ei muuta kuin luovuus kehiin…

      Poista
  2. Tämä on aika pelottava tarina ääni(yli)herkälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun kirjoitin tätä, yritin miettiä mahdollisimman epämiellyttäviä ääniä hyvän maun rajoissa. Oli jännää, kun kirjoitti äänikuvauksia, tuli inhottava olo itsellekin! Kirjoitetun sanan mahti kuvailussa on voimakas.

      Poista
  3. Anonyymi19.6.24

    Varmaan unohdit että viereisessä kabinetissa katsotaan potkupalliottelua. Maaleja putkahtelee kuin sieniä sateella ja selostaja huutaa kuin maailmanloppu olisi iskenyt häneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, tuo on kyllä paha! Lupaan lisätä kuvailemasi kauhistuksen jatko-osaan "ASMR Horror Story: Hotelli Misofonian rapujuhlaviikot".

      Poista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat kirjoitukset

Sivistyksen vastaisku

Loki: teknisiä ongelmia

Miehet selittävät sinulle asioita - eli mansplainingneuvoja

Puiden vastaisku

Punainen lanka

Kotikokin suosikkiresepti arkeen ja juhlaan - eli ruoanlaittoneuvoja

Preppausneuvoja

Harvinaisten ihmissuhteiden päivä, osa 3: Afrodite ja kateellisten panettelu