Rikastumisneuvoja

Haluatko tietää, miten rikastua? Haluatko tietää, miten tulla miljonääriksi alle vuodessa? Haluatko olla sijoittaja? Yrittäjä? Osakkeilla keinottelija? Haluatko matkustella, tavata mielenkiintoisia ihmisiä, elää mukavasti ja relata? Vinguttaa visaa ja kääriä tuohta niin, että heikkolatvaisia puistattaa? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä seuraamalla antamiani ohjeita saat tililläsi lojuvat säästöt kasvamaan kohisten korkoa ja passiivisen tulon tekemään töitä puolestasi. Kyllä, tänään on onnenpäiväsi, sillä annan aina mielelläni rikastumisneuvoja. Luonnollisesti pientä korvausta vastaan.


Aina silloin tällöin haaveilen onnellisuudesta, mutta joka päivä haaveilen rahasta. Rikkauksien jatkuva ja väsymätön tavoittelu eli graindaaminen on jaloin tie mitä pitkin voi kulkea. Toisin kuin yleisesti vaahdotaan, rikastumiseen ei vaadita sitä, että on fiksu, koulutettu, ahkera tai innovatiivinen. Rikastumiseen vaaditaan vain ja ainoastaan sitä, että sinulla on jo valmiiksi rahaa. Lue tämä uudestaan.

Mistä sitten saa sitä paljon kaivattua pätäkkää? Siihen vaaditaan aivan erityislaatuista ajattelukykyä. Pitää omaksua yrittäjän mindset, jotta saa puskettua bisneksensä next levelille. Esimerkiksi kun menee markettiin ja miettii, että mitähän sitä tänään ostaisi, pitäisi oikeastaan miettiä, että miten voisin ostaa tämän marketin. Pitää siis vain muuttaa ajatteluaan. Sitten miettii, että jos luovun erikoiskahveista vuoden ajaksi, paljonko säästän? 100 000 euroa? Siinähän on jo hyvä pesämuna bisneksille.

Jos haluaa rikastua, avainsanana on tehokkuus. Kun muut siirtävät kelloja taaksepäin, sinä siirrät kelloja eteenpäin, niin olet jatkuvasti muita edellä. Järkevintä on myös luopua nukkumisesta kokonaan, niin säästää vuorokaudessa kahdeksan tuntia, jotka voi tykittää menemään. Kun on ollut valveilla pari viikkoa putkeen, sitä onkin jo ihan toisessa ulottuvuudessa. Silloin hyvät bisnesideat suorastaan leijailevat edessäsi, ei tarvitse hirveästi nähdä vaivaa yksisarvisten metsästämisessä. Kirjoita tämä ylös.

Rikastumisen mindset tulee ottaa käyttöön jo ihan pienestä pitäen. Warren Buffet tienasi ensimmäisen miljoonansa jo kymmenen vuoden iässä. Kysy itseltäsi, mikä on sinun tekosyysi sille, ettet ole jo taaperona rikas? Ei muuta kuin graindaamaan! Jo tarhaiässä aloitat verkostoitumisen menestyneimpien ikätoveriesi kanssa. Pääsiäismunat voi myydä hiekkalaatikolla eteenpäin. Joululahjat kannattaa jättää aukaisematta ja myydä parinkymmenen vuoden päästä keräilijöille. Koululaisena saavutat Kevätpörriäisen myynnin monopoliaseman. Trokaat käytettyjä leluja ulosheittohintaan. Kyllästät markkinat shorttaamalla partiolaiskeksejä. Käyt sisäpiirikauppaa Pokemon-korteilla.

Kannattaa lapsena valita sellaisia harrastuksia, joista mahdollisesti pääsee rahakkaaseen ammattiin. Golf? Kelpaa. Polttopallo? Ei kelpaa. Jääkiekko? Kelpaa. Huilunsoitto? Ei kelpaa. Mutta asiat kuitenkin aina tärkeysjärjestykseen! Sanot itsellesi, että yrityssuunnitelma tulee olla valmiina ennen läksyjä ja nukkumaan ei ole menemistä ennen kuin ROI on laskettu.

Ja sitten kun valitsee opiskelualaa, niin ei todellakaan mitään huuhaahumanismia. Mielellään lukemaan kauppatiedettä, ja jos tie ekonomiksi urkenee niin hyvä, ruotsinkielinen tutkinto vielä parempi. Ihan sama mitä opiskelee, niin opinnot kannattaa suorittaa juuri ja juuri rimaa hipoen ja hyödyntää luppoaika verkostoitumiseen. Veljeni valmistui akateemiseksi työttömäksi ja päätyi lopulta suhteiden avulla ja ilman todellisia lahjoja lobbariksi ja konsultiksi Arkadianmäelle. Hänen rehellisesti ansaitsemansa tulot vaihtelevat, mutta fiksuna poikana hän on mukavasti parin suuryrityksen anteliaassa pussissa.

Haluatko kuulla lisää? Tilaa minut puhujaksi, ja sopivaa korvausta vastaan rikkaudet odottavat sinua! Tai osta kirjani Kuinka tulla rikkaaksi, uida piireihin, selvitä elatusmaksuista ja löytää sisäinen harmonia, nyt vain hintaan 35 euroa, ja opi elävän elämän esimerkkien kautta, kuinka raha pannaan poikimaan! Tai seuraa TikTokista tekemiäni ohjevideoita ja rikastu pelkästään katsomalla! Muista suositella minua myös kavereille ja sukulaisille.

Graindaaminen ei  lopu koskaan, mutta sanon aina kaikille, että menestyvään yrittäjyyteen tarvitaan loppujen lopuksi vain rohkeutta ja päättäväisyyttä. Ja taloudellista tukea omilta vanhemmilta. Kirjoita se muistiin. 

 

...

Lue lisää neuvoja täältä eli kliks! 


Kommentit

Kuukauden luetuimmat kirjoitukset

Preppausneuvoja

Mitä Marilyn tekisi

Kotikokin suosikkiresepti arkeen ja juhlaan - eli ruoanlaittoneuvoja

Punainen lanka

Sisällöntuotantoneuvoja

Ruusu ja kivi

Kriminaalin kaanin huligaaniklaani

Oletko nähnyt tätä miestä?

Kun karhu syö omansa

Liukkaan kelin hyvät puolet