Oletko nähnyt tätä miestä?


Katso tätä kuvaa, tarkasti. Näetkö tämän virnuilevan pellen? Tiedätkö, mistä voisin hänet tavoittaa? On ensiarvoisen tärkeää, että saan hänet käsiini, sillä hän on tehnyt anteeksiantamattoman rikoksen!

Ai että kuka olen? Olen Apophis, Kleopatran ylin hoviherra, sittemmin pelkkä kätyri, jonka tehtäväksi määrättiin toimittaa tämä aikamatkaava lurjus kuningattarelle. Tämä kyseinen pösilö aiheutti suurta häiriötä hovissa vieraillessaan. Moitti valtiattareni poukkoilevaa politiikkaa, jatkuvasti vaihtuvia poikaystäviä, ja mikä pahinta, hänen nenäänsä. Kleopatran nenän arvostelu oli valtava virhe. Pelkästään nenän mainitseminen oli kolossaalinen kämmi. Voisi olettaa, että herra olisi tajunnut olla kommentoimatta näkemäänsä jättiklyyvaria!

Niin että mistäkö sain tämän kuvan? Mies pudotti sen paetessaan kuningattaren henkivartijoita. Näyttää siltä, että hän on jotenkin itse ottanut kuvan itsestään; taustalla näkyy vaatimaton aita, ja hän vaikuttaa kärsivän jonkinlaisesta silmävaivasta. Kuka edes ottaa kuvia omasta naamastaan? Mihin tämä maailma oikein onkaan menossa!

Luonnollisesti suosin kuvituksessa hieroglyfejä, mutta modernina miehenä ymmärrän, että naamanmaalauskuvissa on erityistä voimaa. Joten tämän kuvan inspiroimana innostuin maalauttamaan kasvokuvan kuningattaresta ja tämän lemmikkikrokotiilista Julius Antoniuksesta. Valitettavasti minä olen vastuussa Julius Antoniuksen päivittäisestä hoidosta. Mokoma vihulainen on repinyt lähes kaikki kaapuni riekaleiksi. Ellei se olisi jumalattaren suosiossa, teettäisin siitä itselleni sandaalit...


No hyvä on, nenää piti pienentää aika paljon, että se saatiin mahtumaan kuvaan!

Käskin myös hovimaalaria maalaamaan silminnäkijöiden kuvauksen perusteella tuoreen version tästä rikollisesta hulttiosta. Tilannetta todistaneiden naisten muistikuvien perusteella etsimäni henkilö näyttää muka tältä:


Pah, minä olin paikalla myös, ja tein omat havaintoni asiasta, ja voin todellakin todeta, että oikeasti hän näyttää pikemminkin tältä:



Niin, että antaa kuulua, mihin mies meni? Noh? Näytät siltä, että salailet jotakin. Eikö sinulla todellakaan ole muuta tekemistä kuin istuskella täällä joen rannalla jaarittelemassa turhia? Kakaise ulos, mistä löydän tämän miehen? Vauhdilla nyt, ennen kuin usutan Julius Antoniuksen kimppuusi.

Eli hän meni minne? Tuonneko? Kliks!


Kommentit

Kuukauden luetuimmat kirjoitukset

Arvaa mikä mania?

Sisällöntuotantoneuvoja

Kriminaalin kaanin huligaaniklaani

Kotikokin suosikkiresepti arkeen ja juhlaan - eli ruoanlaittoneuvoja

Preppausneuvoja

Mitä Marilyn tekisi

Harvinaisten ihmissuhteiden päivä, osa 3: Afrodite ja kateellisten panettelu

Punainen lanka

Ajatuksia sietämättömässä tilanteessa

Pidä se kaikki sisälläsi