Kuinka tehdä vaikutus naiseen

Olet täällä, koska haluat oppia tekemään vaikutuksen naiseen, häneen, joka saattaa olla se oikea. Pohdit kuumeisesti miten todistaisit hänelle, että et ole samanlainen kuin muut, että sinulla on jotakin annettavaa, ja että kaikista mahdollisista ihmisistä hänen tulisi valita juuri sinut? 



Vaikutuksen tekeminen on yksinkertaista; tarvitset siihen ainoastaan seuraavaa sisustusvinkkiä.

Ennen vanhaan jokaisen sivistyskodin tunnusmerkkinä oli valtava, jalopuinen, klassikkoromaaneilla täytetty kirjahylly. Komea kirjahylly itsessään herätti katsojassaan ihailua ja kunnioitusta, mutta kuten aina kaikessa tärkeässä, vain sisällöllä oli väliä. Hyvin ylläpidetty kirjahylly tarjosi jokaiselle jotakin; romantiikannälkäisille romantiikkaa, seikkailunhaluisille seikkailuja, tiedonjanoisille tietosanakirjoja, kirjoittajille kirjallista lähdetietoa.

Ajat ovat kuitenkin muuttuneet. Perinteiset kirjahyllyt ovat saaneet väistyä Live, Love, Laugh -sisustustaulujen, taulutelevisioiden ja konmarituksen tieltä. Netflix tyydyttää romantiikan ja seikkailujen tarpeen. Enää ei tarvitse etsiä tietoa tietosanakirjoista, sillä Google tietää kaiken, ja ChatGPT hoitaa tekstien laatimisen. Kirjahylly ei kuitenkaan ole kokonaan kadonnut, se on vain muuttanut muotoaan. Moderni ihminen kanniskelee kirjahyllyään taskussaan sähköisessä muodossa.

Sinäkin olet huomannut, että sähkökirja on yksinkertaisesti mainio keksintö. Pieneen lukulaitteeseen mahtuu mieletön määrä tietoa. Terry Pratchettin koko tuotanto on siellä sulassa sovussa Agatha Christien, Neil Gaimanin ja Yuval Noah Hararin seurassa. Kaikki omistamasi kirjat kulkevat kätevästi mukana, ja enää ei ole tarvetta piilottaa kirjahyllyn noloimpia teoksia vieraiden kyläilyn ajaksi. Tästä kaikesta rohkaistuneena tyhjennät perinteisen kirjahyllysi, ja… siinä se nyt on. Tyhjänä.

Palatkaamme kuitenkin kirjoituksen otsikon lupaukseen. Haluat siis tehdä häneen vaikutuksen? Tykkäät lukemisesta ja hän pitää kirjoista myös. Ongelmanasi on se, että jos haluat esitellä mielitietyllesi lukuharrastustasi, ja että olet sivistynyt ja tiedonhaluinen ja liikkeellä vailla taka-ajatuksia, sinulla ei ole enää todistusaineistona toimivia kirjoja kirjahyllyssäsi. Romanttisessa mielessä sähkökirjan sisällysluettelon esittely kynttilänvalossa ei vain toimi.

Juuri kun olet vaipumassa epätoivoon ihmissuhdeongelmasi kanssa, toinen ihmissuhdeongelma kolkuttaa oveen. Eläkkeelle siirtyneet vanhempasi ovat laittaneet lapsuudenkotisi sisustuksen uusiksi, ja hyvää hyvyyttään lahjoittavat sinulle koko Spectrum-tietosanakirjasarjansa. Kiität huomaavaisuudesta kireästi, ja ajattelet ehkä käyttäväsi yhtä kirjoista sängynjalan tasapainotukseen. Lopuista rakennat pommisuojan.

Toisaalta, jos ajattelet tätä uusinta ongelmaasi lateraalisesti, huomaat, että elämä on antanut sinulle oljenkorren. Nimittäin kasan kirjoja. Ja sydämesi valittu, ylimaallisen ihanana ja suloisena kuin kesäinen päivä, ahmisi niitä kuin hunajamäyrä linnunmunia.

Seuraavaksi lupaamani vinkki. Älä heivaa homeisia kirjoja roskiin, vaan asettele ne kirjahyllyyn täytteeksi huolellisesti valitsemiesi yltiöromanttisten klassikkoromaanien väliin. Sitten kanavoi yhtä elokuvahistorian ikimuistoisinta kohtausta: animaatioelokuvassa Kaunotar ja Hirviö mieshahmo haluaa tehdä naishahmoon vaikutuksen, ja koska nainen sattuu pitämään lukemisesta yli kaiken, mies johdattaa hänet kirjastoonsa, ja lausuu nuo maagiset sanat, jotka jokainen nainen haluaa kuulla: "Pidätkö siitä? Se on sinun."

Tee sinä samoin oman kirjahyllysi edessä, ja kappas! Sen reaktion myötä tiedät tehneesi häneen lähtemättömän vaikutuksen.


 

Alkuperäinen versio julkaistu 10.12.2021

Kommentit

  1. Vinkki toimii edelleen. :)
    Kauniita kesäpäiviä!

    VastaaPoista
  2. Ihme juttu, etteivät iltapäivälehdet ole vielä tarttuneet tähän neuvoon! :D
    Kaunista ja kukkivaa kesää, Sara!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kuukauden luetuimmat kirjoitukset

Preppausneuvoja

Mitä Marilyn tekisi

Kotikokin suosikkiresepti arkeen ja juhlaan - eli ruoanlaittoneuvoja

Punainen lanka

Sisällöntuotantoneuvoja

Ruusu ja kivi

Kriminaalin kaanin huligaaniklaani

Oletko nähnyt tätä miestä?

Kun karhu syö omansa

Liukkaan kelin hyvät puolet